Apie mus

VšĮ „Išminties erdvės“, įsteigta 2016 m. spalio 31 d., yra nevyriausybinė organizacija, kurios  pagrindinės veiklos kryptys – neformalus vaikų ir suaugusiųjų švietimas, vaikų dienos centrų veiklos organizavimas, sveikos gyvensenos skatinimas, laisvalaikio užimtumas, vasaros poilsis,  kompleksinis darbas su socialiai pažeidžiamų grupių asmenimis ir šeimomis.

Vilniuje veikiančiuose mūsų vaikų dienos centruose „Išmintingieji“ (Šeškinės g. 25, Vilnius), „Ateities vaikai“ (S. Stanevičiaus g. 98, Vilnius), „Baltupiečiai“ (Baltupio g. 37, Vilnius) vykdome įvairius socialinius ir edukacinius projektus, neformaliojo suaugusiųjų ir vaikų švietimo programas, organizuojame vaikų ir šeimos stovyklas. Visi trys vaikų dienos centrai 2021 m. gavo vaikų dienos socialinės priežiūros akreditaciją.

VIZIJA

Aukštos kompetencijos, svarios patirties turinčių specialistų komanda, savo veiklą orientuojanti į Vilniaus miesto ir visos Lietuvos gyventojų poreikius bei interesus, siekianti padėti integruotis į aktyvų pilietinį, ekonominį, socialinį, kultūrinį, sportinį miesto ir šalies visuomenės gyvenimą.

TIKSLAS

Mažinti socialinę atskirtį ir didinti socialiai pažeidžiamų asmenų (šeimų) galimybes integruotis į bendruomenę, stiprinti gebėjimus pasirūpinti savimi, kai pats asmuo (šeima) to padaryti negali.

VEIKLOS KRYPTYS:

  1. Vilniaus miesto vaikų dienos centruose „Išmintingieji“ (Šeškinės g. 25, Vilnius), „Ateities vaikai“ (S. Stanevičiaus g. 98, Vilnius), „Baltupiečiai“ (Baltupio g. 37, Vilnius), teikiama akredituota vaikų dienos socialinė priežiūra;
  2. Vykdomos neformaliojo suaugusiųjų ir vaikų švietimo programos, organizuojami mokymai;
  3. Įgyvendinami socialiniai ir edukaciniai projektai;
  4. Vykdomos šeimos socialinės ir ekonominės atsakomybės ugdymo programos;
  5. Organizuojamos dieninės ir su nakvynėmis stovyklos vaikams bei šeimoms;
  6. Plėtojamas bendradarbiavimas su kitomis Lietuvos ir užsienio valstybių NVO.

ATASKAITOS

KONTAKTAI

VŠĮ „IŠMINTIES ERDVĖS“

  • Įmonės kodas 304418039
  • Adresas Rugių g. 18-27, Vilnius
  • El. paštas: ismintieserdves@gmail.com
  • Tel. 8 648 98 034

Informacija apie Jūsų duomenis nėra renkama, nei kaip nors prieinama trečiosioms šalims. Detalesnė informacija apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama mūsų privatumo politikoje.